Bokföringsarbete i grundboken

Grundboken är den vanligaste arbetesplatsen i programmet.

Här skapar man grunden till hela redovisningen och det är här man kan påverka sättet att arbeta för att det ska bli så effektivt som möjligt.

Små tips

Här kan du se flera tips som förenklar din bokföring.

Korta beskrivningar och tydliga visningsfiler lär dej att arbeta bättre.

Läs mera »

Konton

Det går både enkelt och snabbt att söka konton direkt när du bokför eller vid arbete med kontoplanen.

Gå igenom visningen så ser du själv vilka hjälprutiner som finns.

Läs mera »

Konteringsbilder

Använd konteringsbilder för att utnyttja tidigare texter och konteringar.

Bilderna ökar både säkerheten och kvaliten på bokföringen.

Läs mera »

Rätta / radera

Det händer alla. Fel belopp, fel konto eller kanske datum.

Allt går att rätta på olika sätt.

Läs mera »

Momshjälp

Se själv vilka inställningar du ska göra så programmet hjälper dej med varningar vid fel och hur du kan göra efterhandskontroller.

Läs mera »

Räknare

Den inbyggda räknare kan har många inbyggda rutiner.

Förutom att räkna kan du direkt få hjälp med valutor, ränteberäkningar, leasing-avgifter och periodiseringar.

Läs mera »

Kontoavprickning

Du kan hantera kontoavprickning på valfritt konto, men framför allt förenklar det avstämning av konton med lite mer transaktioner typ företagets bankkonto.

Läs mera »

EU Varuinköp

När du köper varor från annat EU-land ska du redovisa det på momsrapporten.

Här kan du ser hur BOQ enkelt gör hela arbetet åt dej.