Konteringsbilder

Konteringsbilder fasta och ABC-sorterade

supportkonto.jpgAtt arbeta med konteringsbilder ger flera fördelar.

Man slipper skriva återkommande texter och kan en gång för för alla skriva en  korrekt och tydlig verifikationstext.

Vid registreringen kommer kontoraderna upp en och en och man kan välja om man vill hoppa över kontokolumnen när man bokför.

I leverantörsreskontran finns dessutom möjlighet att ha en konteringsbild på varje leverantör där bilden sparas automatiskt när man första gången bokför på leverantören