Fakturering i BOQ-programmet

Aktivera Faktureringsmodul

Faktureringen finns i alla BOQ-programmen. Faktureringsfliken syns först

när du valt att använda rutinen, dvs. du har installerat modulen.

Läs mera »

Logga EU mm i Egna data

I egna data kan du göra en del extra inställningar för att hantera logotype, försäljning till andra EU-länder, språk och valutainställningar.

Läs mera »

Register - Kunder
Kundregistret innehåller förutom adresser och namn, uppgifter för momshantering, utskrifter mm
Läs mera »

Register - Artiklar
Artikelregistret ger en god hjälp på många sätt bl a kan du använda radtexter utan priser dvs som ren informationistext.

Läs mera »

Leverera - Fakturera
Du kan skapa ett antal olika dokument i programmet.

Följesedlar, kontantnotor/kontantfakturor, fakturor och kreditfakturor.

Läs mera »

Rot och Rut - Hustjänster

Programmet hanterar skattereduktion för  ROT-avdrag och

Hushållstjänster dvs. hustjänster, komplett med ansökan till Skatteverket.