Anläggningsregister

OBS Inventarier som kostar mindre än 10.000 alt. 20000 kr kan man direkt kostnadsföra idag i normalföretaget. Kontrollera vad som gäller för dej.

Visningsfilerna har gjorts innan dessa bestämmelser gällt!

Installation av anläggningsregistret

Fliken för anläggningsregistret är inte aktiverad innan du installerat modulen. Installationen är enkelt och i visningen ser du hela rutinen.

Registrering av en ny inventarie

Nya inventarier läggs in enkelt i registret.

Kontrollera själv vilka belopp som idag gäller som minimibelopp för inventarier i ditt företag.

Rapporter i anläggningsregsitert

Här visar vi en kort genomgång av de rapporter du kan använda i anläggningsregistret.