Installera / Flytta program

Installera via Internet

De flesta programleveranser sker idag via Internet.

En länk och en licensfil skickas via mail - Snabb och enkel leverans!

Läs mera »

Leverans på CD-skiva
Det enklaste sättet att få och installera programmet.

Allt förbereds vid installationen så att du i fortsättningen kan göra programuppdateringar enkelt via nätet.

Läs mera »

Flytta programmet till en ny dator

Det är enkelt att flytta BOQ-programmen till en ny dator.

Det kan göras på flera sätt.

Läs mera »

Datuminställning i Windows 7

En bugg i Windows 7 gör att BOQ får fel format på datumet vid kontroller.

Windows svarar med amerikanskt format trots att inställningarna är svenskt format. Rättelsen är enkelt och vi visar hur du gör.

Läs mera »

Skärmbilden i BOQ

Om skärmbilden av BOQ är defekt eller för liten så beror det på Windows inställningen av teckensnitt eller skärmupplösning.