Lönehjälpen

Här hittar du visningar av installationen av lönehjälpen och hanteringen av personaldata, löneavier etc.

• Installation av lönehjälpen.
    Installationen är enkel och här ser du vilka uppgifter du ska lägga in för arbetet.
    Se installation »

• Grunduppgifter mm
    Konton för bokföring, skatteredovisning och kontomärkningar och
    ledtexter för löneavier.
    Se Grunduppgifter »
  • Data på personalen
    På personalen lägga du in uppgifter om lön, övertidersättning OB-tillägg, skattetabell och eventuell skattejämkning mm.
    Se personaldata »

• Löneavier
    Enkelt att skapa löneavier med olika lönetillägg, avdrag mm.
    Se löneavier »

• Kontrolluppgifter och Fora
    Programmet skapar filer för kontrolluppgifter till SKV och skriver ut kontrolluppgifter till de anställda.
    Du kan även skapa rapportfil till Fora.
    Se KU_Fora  »

• Sjukavdrag / Sjuklön semesterersättning och provision
    Nu kan du förenkla sjukavdrag resp sjuklön och räkna provisioner och lägga till semesterersättning på lönen för ex  vikarier och korttidsanställda.
    Se bildvisning »