Nätverk

Varningar i nätverk

Den som använder BOQ i nätverk måste ha de flesta rättigheterna.

Man måste ha rätt att skapa och radera filer och mappar samt naturligtvis läs- och skrivrättigheter.

Om programmet startar med en varning så måste du göra några inställningar som visar att du har rätt att arbeta med programmet.

Om fler ska arbeta med samma program i nätverk så måste du ha en nätverksmodul för att du ska vara säker på arbete utan problem.