Installera BOQ-program från CD-skiva

Installation via CD-skiva

Installationen görs enkelt via CD-skiva.

På skivan finns programvara + din licensfil.

Installationen är självstartande när du sätter i CD-skivan.

Om den inte startar, klicka på 'Den här datorn' och dubbelklicka sedan på CD-skivan. Då startar installationsprogrammet.

Om Windows visar filerna på CD-skivan så startar du med SETUP.EXE

Installationen är lika för alla program från BOQ System, endast namnet på programmappen ändras.

Mappen för resp program heter

• BOQ Företagsversion - BOQ
  • BOQ Byråversion - QLIENT
  • FAQ Fakturering - FAQ
  • FAQBOQ fakturering - FAQBOQ

Installationsprogrammet föreslår att du installerar i ex. C:\BOQ.

Du kan välja annan katalog, men vi rekommenderar denna eftersom den inte skapar problem med tillhörigheter mm.

Du kan välja annan mapp vid behov. Installationen sker nu helt automatiskt och en ikon läggs upp på skrivbordet.

Installationen är mycket enkel och du behöver bara följa instruktionerna på skärmen.