Installera / Flytta BOQ-program

Installation via Internet

Du får en länk och en licensfil via mail.

Via länken kommer du till en webbsida där du hämtar och installerar programmet.

Installationen är lika för alla program från BOQ System, endast namnet på programmappen ändras.

Mappen för resp program heter

• BOQ Företagsversion - BOQ
  • BOQ Byråversion - QLIENT
  • FAQ Fakturering - FAQ
  • FAQBOQ fakturering - FAQBOQ

Installationsprogrammet föreslår att du ex. installerar i C:\BOQ.

Se bildvisning av installation »

Du kan välja annan katalog, men vi rekommenderar denna eftersom den inte skapar problem med tillhörigheter mm.

Notera noga vilken programmapp som du installerar programmet i.

När installationen av programmet är klar så ska du spara licensfilen, som du fått via mail, i programmappen du noterat.

När du sedan för första gången startar programmet får du en fråga om du vill läsa in licensfilen. Svara JA och sedan är installationen klar!