Fakturera - meny 9-1-1

ROT-arbete och Hushållstjänster har en egen meny

Läs mera »

Normal fakturering

Faktureringen finns i alla BOQ-programmen. Faktureringsfliken syns först när du valt att använda rutinen, dvs. du har installerat modulen.

Läs mera »

Fakturering med Bygg-moms

Faktureringen finns i alla BOQ-programmen. Faktureringsfliken syns först när du valt att använda rutinen, dvs. du har installerat modulen.

Läs mera »

Fakturering i utlandsvaluta

Du kan fakturera i vissa utländska valutor och även få fakturamallen på engelska.
När fakturan bokförs konverteras valutan till SEK efter den kurs du får ange.

När fakturan betalas får du ange den kurs som gäller då.